Üdv! A kérdésem/kérésem: Valaki tud olyan programról, ami adott időnként megméri a pingemet és le is jegyzi nekem?
Szia.
Irsz rá egy batch filét és berakod az ütemezett feladatok közé : [link]
A batch filének, valahogy igy kell kinéznie :
echo %Date%_%Time% >> Pingidok.txt
ping -n 1 www.google.com >> Pingidok.txt
echo - - - - - - - - - - - - - - - - - - >> Pingidok.txt
A fenti fájl a Pingidok.txt fájlt létrehozza és minden egyes futtatáskor hozzáirja az eredményt (dátum idő, illetve a ping eredménye) a fájlt megnyitva meg tudod állapitani a pingedet.
Sok sikert.
üdv.
Szia.
Valamilyen szinten igen, de gondolom nem nagyon lehet észrevenni.
De miért kell a 60 db ping csomag ? Miért nem elég 5-10 darab ? Ha az átlagra vagy kiváncsi akkor szerintem elég a sima ping (4 csomaggal) is, maximum egy kicsit gyakrabban futtatod, modjuk 4 percenként.
Sok sikert.
üdv.
Elég lenne 4-5 db is, de ha 60mp-et adok neki annyi idő alatt becsúszhat 1-1 nagyobb érték is pl:300ms. És ha egymás után gyakrabban csúszik be nagy érték az átlag is nő.
Az lenne még a problémám, hogy megpróbáltam az üzemezéssel indítani ezt a parancsfájlt, ami el is indult, de az adatokat nem jegyezte le. Magyarul a program lefutott, csak az eredményt nem kaptam meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!