Mikor kapom meg a youtube pénzt?
Figyelt kérdés
ma ugrott egyet az adsense egyenlegem,és 21 ezer forinton van. nekem kell valamit csinálnom? úgy értem,hogy el kell indítanom a kifizetést,vagy hasonló? vagy magától küldik majd a pénzt? nincs visszatartva a kifizetés. egyszer már kifizettek 2013-ban de akkor már nem emlékszem kellett e csinálnom valamit. és hogy mikor kaptam meg.2015. okt. 11. 21:56
1/10 A kérdező kommentje:
illetve annyit tudok,hogy 2013 május 21.én kaptam meg a pénzt. most van esély,hogy októberben megkapom még?
2015. okt. 11. 21:57
2/10 anonim válasza:
Igen. 21 .-e környékén meg fogod kapni. Nem kell csinálnod semmit.
Feltéve ha azóta nem változtattál a kifizetési beállításokon.
3/10 A kérdező kommentje:
sajnos még nem küldték. lehet várnom kell még egy hónapot. pedig 20700 az egyenlegem.
2015. okt. 21. 13:05
4/10 anonim válasza:
Én is most néztem az enyémet, és a kifizetéseknél azt írják, hogy Automatikus átutalás folyamatban.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi. ezt a képet hol csináltad amúgy? hol találom adsense menüben? mert most ugrott egyet a mai dátummal,és azt írják elküldve bevétel.
2015. okt. 21. 15:38
7/10 A kérdező kommentje:
köszi! most jött meg az emailt,hogy átutalták,de sms-t még nem jött,mert nekem úgy van a bankkal.. bár lehet az később jön.
2015. okt. 21. 15:46
8/10 anonim válasza:
És miért kapod a pénzt? Hirdetéseket tettél a Youtube videódra? Vagy miért?
10/10 anonim válasza:
Ez tök jó. Én is akarok ilyet. 20 rugó az jól jön. De ahhoz több száz ezres nézettség kell, nem?
Én eddig csak PTC oldalakat csináltam (netes pénz keresés), emberek voltak alattam, de pénzt nem láttam belőle sosem... az oldalak megszüntek mire fizetni kellett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!