Miért nem működik a billentyűzetem?
Figyelt kérdés
Vettem másik videokártyát a gépembe. Amikor elindul a Windows még működik a billentyűzet aztán semmi. Egér abszolút nem üzemel vezeték nélküliek.2015. okt. 11. 21:44
1/8 A kérdező kommentje:
Már az összes portba próbáltam de semelyikbe sem működnek.
2015. okt. 11. 21:45
2/8 ThodEE GoD válasza:
Videókártyával kb esélytelen az összefüggés ha csak nem akad össze a driverük.
Elemeket ellenőrizd, nincs e kikapcsolva, esetleg újra feltenni a driverét.
3/8 anonim válasza:
Mind a billentyűzet, mind az egér alapértelmezetten PS. Vagyis sem a vezeték nélküli, sem az USB-s nem működik pl. telepítésnél. Ha én kikapom az akkut, mert nem tölti be a laptopom a Windows-t, akkor hiába van USB-s egerem, csak a tapipaddal működik. A Vezérlőpultban kell beállítani, Eszköz hozzáadása.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy ez 1 PC és Pendrive-ot felismeri tölteni tudok rajtuk telefont is. De Pendrive-ot eleve meg sem tudom nyitni mert nem működik sem az egér sem a billentyűzet. Ám a Pendrive-ot sem ismeri fel mindegyik USB port.
2015. okt. 12. 16:34
5/8 A kérdező kommentje:
10Db USB port van a gépemen. 8 hátul 2 elől.
2015. okt. 12. 16:36
6/8 A kérdező kommentje:
2 laptopon is kipróbáltam az egeret és a billentyűzetet is. Működnek 100%-osan.
2015. okt. 12. 16:38
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg trójai vírus az, amely rátelepedett az USB portokra. Nagy vírusirtás vagy újratelepítés segíthet rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott...Windows újratelepítéssel :S:D
2015. okt. 14. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!