Hogyan tudok letiltani több weboldalt is úgy, hogy semmilyen böngészővel ne lehessen megnyitni őket?
Figyelt kérdés
Sok hasonló kérdést tettek már fel,olvastam is őket,de sajnos nem találtam megoldásra eddig.Van ez a "hosts" nevű file aminek a segítségével sikerült letiltanom 1 oldalt.De sajnos csak 1et mégpedig azt amelyiket elsőnek írtam be.Mit csinálhattam rosszul?
Esetleg Kaspersky-vel tudnék valahogyan letiltani oldalakat?
2010. márc. 15. 20:58
1/8 anonim válasza:
Ha egyet meg tudtál csinálni, többinek is menni kell. Valószínűleg elírtál valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
na jó annyi félét olvastam.Elvileg elég 1szer beírni a címet.De mégis volt aki azt írta hogy www-vel és http://-vel is be kell írni.Most akkor hogy?Ja igen van 1 kép ami szépen elmagyarázza de ott csak 1 oldal szerepel.
és minden oldal elé 127.0.0.1-et kell írni?
2010. márc. 15. 21:18
3/8 czibles válasza:
minden oldalt újsorba írsz és mindegyik elé odaírod a 127.0.0.1 -t
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket sikerült megoldanom!Az volt a gond hogy nem space-t hanem tabot nyomtam a 127.0.0.1 után valamint nem csak utána hanem előtte is kell space-t nyomni és így jó!Elég csak www.-tal beírni a weboldal címét.
2010. márc. 16. 14:21
6/8 A kérdező kommentje:
csak nem jó ez a hosts fájlos módszer...néhány oldalt letilt néhányat viszont nem.pedig ugyanúgy írtam be mindegyik oldalt.Mi lehet a hiba?firefox 3.6ot használok főleg.ja igen az belezavarhatja,hogy én vagyok a rendszergazda?:o
2010. márc. 16. 21:43
7/8 anonim válasza:
Akkor valamit megint elütöttél. Független a böngészőtől, ha sikerült szerkesztened akkor a jogosultságoktól is, mivel névfeloldásszintjén működik.
8/8 A kérdező kommentje:
értem!hát mindegyiket ugyanúgy írtam be:) na mind1 végül is megoldottam.A kasperskyvel sikerült letiltanom a maradék oldalt.
kösz az infot
2010. márc. 17. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!