Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok letiltani több...

Hogyan tudok letiltani több weboldalt is úgy, hogy semmilyen böngészővel ne lehessen megnyitni őket?

Figyelt kérdés

Sok hasonló kérdést tettek már fel,olvastam is őket,de sajnos nem találtam megoldásra eddig.Van ez a "hosts" nevű file aminek a segítségével sikerült letiltanom 1 oldalt.De sajnos csak 1et mégpedig azt amelyiket elsőnek írtam be.Mit csinálhattam rosszul?

Esetleg Kaspersky-vel tudnék valahogyan letiltani oldalakat?

2010. márc. 15. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyet meg tudtál csinálni, többinek is menni kell. Valószínűleg elírtál valamit.
2010. márc. 15. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:

na jó annyi félét olvastam.Elvileg elég 1szer beírni a címet.De mégis volt aki azt írta hogy www-vel és http://-vel is be kell írni.Most akkor hogy?Ja igen van 1 kép ami szépen elmagyarázza de ott csak 1 oldal szerepel.

[link]

és minden oldal elé 127.0.0.1-et kell írni?

2010. márc. 15. 21:18
 3/8 czibles ***** válasza:
100%
minden oldalt újsorba írsz és mindegyik elé odaírod a 127.0.0.1 -t
2010. márc. 15. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyiket nem tudod letiltani ?
2010. márc. 16. 07:31
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket sikerült megoldanom!Az volt a gond hogy nem space-t hanem tabot nyomtam a 127.0.0.1 után valamint nem csak utána hanem előtte is kell space-t nyomni és így jó!Elég csak www.-tal beírni a weboldal címét.
2010. márc. 16. 14:21
 6/8 A kérdező kommentje:
csak nem jó ez a hosts fájlos módszer...néhány oldalt letilt néhányat viszont nem.pedig ugyanúgy írtam be mindegyik oldalt.Mi lehet a hiba?firefox 3.6ot használok főleg.ja igen az belezavarhatja,hogy én vagyok a rendszergazda?:o
2010. márc. 16. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor valamit megint elütöttél. Független a böngészőtől, ha sikerült szerkesztened akkor a jogosultságoktól is, mivel névfeloldásszintjén működik.
2010. márc. 17. 07:09
 8/8 A kérdező kommentje:

értem!hát mindegyiket ugyanúgy írtam be:) na mind1 végül is megoldottam.A kasperskyvel sikerült letiltanom a maradék oldalt.

kösz az infot

2010. márc. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!