Véletlenül feltelepedett a gépemre az ask.com nevű angol oldal. Az informatikusom elvileg eltávolitotta, de érdekes módon csak rajta van a gépen, uj lap nyitásakor . Egyébként a gépen nincs fent. Hogy lehet igy eltávolitani? Vagy mi lehet a gond?
Le töröltem a Mozillát, igy is próbálkoztam vele, van még 3 fajta böngésző fent, azokról is próbálkoztam ujra letölteni a mozillát, hátha igy eltünik az ask.com, de sajnos ugyan ugy ott van uj lap nyitásakor:(
Remélem tud valaki segiteni nekem.
Köszönöm előre is!
Először is a vezérlőpult/programok hozzáadásánál meg kell keresni (ha ott van), és el kell távolni.
A böngészőben meg kell nézni, hogy a kiégészítők között ott-van-e. Onnan is le kell szedni, majd visszaállítani a kezdőlapot.
Ezután futtatni kell egy malware keresőt, pl a Malware bytes-t.
Ha ezekután sem sikerült megszabadulni tőle, akkor futtatni kell egy remover programot.
Végső soron uninstallal törölni kell a firefoxot. Törölni kell a könyvtárait a C:\Appdata\local és Roaming könyvtárakból is. Utána ismét letölteni, és újratelepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!