Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elfelejtettem a Gmail-en a...

Elfelejtettem a Gmail-en a jelszavamat?

Figyelt kérdés
Nos, a problémám az, hogy elfelejtettem a jelszavamat az egyik gmail felhasználomnál. Az addig megvan, hogy van olyan lehetőség, hogy ,,Elfelejtettem a jelszavam". Viszont amikor tovább megyek, olyan kérdéseket adott, amikre egyeltalán nem emlékszem. Mikor léptem be utoljára. Mikor hoztam létre. Ezekre egyeltalán nem emlélszem. Valaki esetleg tudja mit kell ilyenkor tenni, vagy mondana valaki egy Gmail Support email címet mert azt nem találtam, csak a Help-et, de ott nem volt válasz a problémámra.

2015. okt. 10. 12:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Felejtsd el!, mármint azt, hogy valaha is be tudsz lépni!

(ha nem adtál meg mobil telefonszámot!)

ugyanígy jártam, azzal a különbséggel, hogy tudom a felhasználónevem, és jelszavam is! de még így sem enged belépni!!!

pontosan megadtam minden kért adatot. (mentve volt külső adathordozóra) és még így is elutasította a belépést! 2006-os regisztrációm óta minden gond nélkül használtam, csak a telószámomat nem adtam meg, és vszínű, hogy ez nem tettszett a rendszer üzemeltetőinek...!! vagy esetleg az, hogy egy NET-kávézóból szerettem volna belépni..., de azóta az otthoni gépen sem enged, egyik böngészőből sem! (Chrome, I.Explorer, Opera, Firefox, Avant Brovser)

(jelenleg egy nagy sz*r, a gmail.com, úgy ahogy van!)

semmiképpen nem javaslom senkinek a használatát..

helyette: Yahoo Mail (1000 GB tárhely!) megbízható gyors, nem mellékesen nem kutakodik a telószámom után!

[link]

2015. nov. 24. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!