Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy adjak még egy gmail...

Hogy adjak még egy gmail fiókot a telefonomon?

Figyelt kérdés

korábban 2 gmailt is hazsnáltam az androidos telómon de aztán valahogy törlődött az egyik.

Vagyis mindkettő megjelent, mint alternatíva, de lényegében ugyanaz a fiók jött be mindkettőnél..

Szóval szépen elkezdtem újra hozzáadni egy meglevő google fiókot, odáig jutok hogy megadom a fiók nevét, jelszót, elfigadom az ÁFSZ-et meg mindent, aztán kiírja h netkapcsolat kell a bejelentkezéshez, rámegyek h ok, küldi smsben az aktiváló/ellenőrző kódot, na és ezek után csak a fiókkezelés és adatvédelem oldalt adja be, ezen nem tudok túljutni..

Mi lehet a gond?

2015. okt. 8. 08:28
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és hiába adom hozzá ezt a fiókot, a beállításokban ne jelenik meg..
2015. okt. 8. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, de alapértelmezett esetben nem szokott ellenőrző kódot küldeni, szóval annyit tudsz csinálni, hogy amíg felveszed a google fiókot, kapcsold ki a kétlépcsős azonosítást a google fiókod beállításainál.

De nem tudom, hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a wifi, vagy nincs.

2015. okt. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!