Rendeltetek már az Emag-ról? Tényleg ingyenes az utánvétes házhozszállítás?
Amit az emag forgalmaz, azt mind ingyenesen szállítja.
Meg kell nézni mindíg, mert az emagon vannak olyan termékek is, amit az emag hirdet, de egy másik cégtől származik. Ilyenkor fizetős a szállítás.
A múltkor volt valami pen drive akció 990 Ft volt egy 4 GB -os nomame, rendeltem belőle egyet, és ingyen hozták futárral. Csodálkoztam is, hogy éri ez meg nekik. Már a szállítás is többe kerül.
ne örülj korán.én is ram-ot néztem és megkérdeztem az ügyfélszolgálatukat,ezt írták(szép helyesírással:)
"Jó napot kívánok,
Az eMAG álltal forgalmazott termékekre ingyenes házhoz szállítás vonatkozik. A partnercégeink termékeire van postaköltség. Ez a termék nem eMAG-os ezért van rajta szállítás is.
További szép napot."
tehát nekem nem volt szerencsém,mondjuk mikor kosárba raktam a terméket ott már kapásból fel volt tüntetve 990pénz szállítási díj gyanánt.(így hát rendeltem a jófosásról használtan mer az óccsóbb.)
Igen, rendkívül kényelmes az emag, mindaddig amíg nem kerül sor garanciális ügyintézésre. Nekem egy pen drive döglött be kb 3 héten belül, amit 3x jelentettem be szervizelésre 2 heten belül, mert egyszer nem jöttek ki hogy elvigyek, majd a harmadik héten a fogyasztóvédelem megemlitese valamilyen érdekes módon beinditotta a folyamatot.
Azota eltelt meg 3 hét, semmiféle választ nem kaptam, hogy most tulajdonképpen mi van az elkuldott hibás termékkel.
Szóval nagyon kényelmesen meg lehet velük szopni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!