Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-on meik partnercéghez...

Youtube-on meik partnercéghez éri meg csatlakozni?

Figyelt kérdés

többnyire gamer videókkal szeretnék foglalkozni és néhány dolgot előre leszegeznék:

1 nem azonnali pénz keresésre hajtok

2 azért érdekel hogy melyik partnercéghez lenne a legjobb menni és kitűzni azt célnak

3 kösz nem kérek olyan válaszokat hogy úgyse fog menni meg lehetetlen (szóval súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek) nem arra vagyok kíváncsi hogy mások szerint én elérhetem e csak ki akarom magam próbálni a témában és nem megélni akarok még belőle.

(utóirat: akinek nem inge ne vegye magára az utolsót)

#YouTube #youtubepartnercég
2015. okt. 5. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
erre se fogsz sok választ kapni.
2015. okt. 5. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyi feliratkozód van?

Milyen gyakran töltesz fel videókat?

2015. okt. 5. 20:45
 3/6 A kérdező kommentje:
még csak a célokat akarom kitűzni nem azonnal akarok csatlakozni, amúgy többnyire heti 1/2 alkalommal tudok feltölteni
2015. okt. 7. 14:30
 4/6 anonim válasza:

Az,hogy pénzt keress,normális összeget itt Magyar országon ahhoz a 100.000 feliratkozónak és minimum 20.000 megtekintésnek kéne rajta lennie. Nem csoda,hogy minden Magyar inkább angolul kezd el youtubeozni. 100.000 feliratkozó alatt nem is nagyon érdemes partnercéget keresni,meg még a megtekintés is fontos. Pár száz Forintot kapsz egy ezres megtekintésnél. Szóval hiába van neked 30.000 feliratkozód, ha csak a megtekintésed 1460 fő. A tanácsom a következő.

- Ne youtube-ozz, mert már van annyi mint égen a csillag. Ha valaki meg akar nézni egy Gameplayt, akkor azt megteszi annál a PewDiePie gyereknél vagy más ismert magyar youtubeosnál.

- Ha minden esetben szeretnéd ezt az egészet,akkor angolul,mert azok szeretnek több embert nézni egyszerre. Sokkal jobban jönnek a feliratkozók is,csak ugye oda szükséges a jó angol tudás.

- Ha megvan a 100.000 vagy már csak egy kicsi kell és megvan a 100.000 akkor érdemes csak bele vágni és megnézni mi, hogy van. Azt tudnod kell, hogyha ingyenesen youtubeozol, vagyis nem kérsz pénzt akkor nem nagyon figyelnek oda a jogvédett cuccra, ha pénzt kapsz akkor pedig iszonyatosan meg van kötve a kezed. Mondjuk mittom' én... játszol a GTA 6-tal és felhangzik benne a jogvédett zene és Te azt nem veszed észre,akkor arra a videóra buktad a fizetést.

Nagyon meg kell ezeket a dolgokat gondolni,mert nem minden úgy megy, ahogy azt gondolná az ember. Először is be kell futni,ami mint már említettem magyarként nem a legkönnyebb. Nem eltántorítani szeretnélek,vagy szerettelek volna,mert drukkolok és kívánom,hogy legyen meg az örömöd,de ha csak tényleg hobbiból csinálod, és nem az elsődleges célod az,hogy havi 5000 ft-ot keress,akkor csináld ingyen. Nem biztos,hogy mindig az a jó amiért pénzt kapsz. Ráadásul még a magyarok jobban szeretnek gyűlölködni,ha nem tetszik nekik valami.

Remélem kielégítő választ tudtam adni neked. Sok sikert kívánok a jövőre tekintve és mondom, szerintem gondold át.

2015. okt. 9. 18:36
 5/6 anonim válasza:
Bocsánat a Magyarországot rosszul írtam.
2015. okt. 9. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:
hát angolul nem éppen a legjobban beszélek de komplett össze függő mondatok mennek , apropó én úgy hallotam hogy vannak olyan cégek akiknél megéri jelentkezni és csak 10.000 feliratkozó kell max ha jólemlékszem a curse:union for gamers ha jól tudom ott a fizetésnek csak a 10%-át veszik el és egész jól kezelik a jogvédett cuccokat csak eddig még az a 10.000 feliratkozó kicsit soknak tünt de ha 100 ezer számít soknak akkor megnyugodtam :)
2015. okt. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!