Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg tudom még találni?

Meg tudom még találni?

Figyelt kérdés
egy e mailt keresek amit töröltem. törlés után a kuka mappába kerül, de onnan is törölve lett.. a kérdés hogy ezt a levelet meg e tudom találni valahol? :D a válaszokat eőre is kösz i

2015. okt. 5. 16:57
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Ha levelező-klienst használsz, akkor programtól függően vagy csomagban kezeli az email-eket (ekkor nem azonnal töröl, hanem általában bizonyos időközönként tartja karban a listát) vagy egyenként minden levélnek létrehoz külön fájlt és azokat törli. Ekkor a törölt fájlokat visszaállító programmal végig lehet kerestetni a partíciót hátha még vissza tudja állítani.

Ha internetes-böngészőn keresztül intézed a levelezésed, akkor is lehet egy halvány esély, mivel a levelező-szolgáltatók szoktak biztonsági mentést csinálni. Vedd fel velük a kapcsolatot és talán tudnak segíteni. (nagy a valószínűsége hogy különdíjat fognak kérni, de egy próbát megér)

2015. okt. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!