Miért nem fogadja el az adatokat a könyvtár oldala?
Figyelt kérdés
Neten szeretnék könyvkölcsönzést hosszabbítani, de nem fogadja el egyszerűen az adataimat, beírtam számtalanszor az olvasójegyem vonalkódját helyesen, mindent kipróbáltam de ezt az üzenetet írja ki [link]
Elegem van, teljesen ésserűtlen.
2015. szept. 30. 22:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem logikus, hogy a kérdést a könyvtárnak kéne feltenni, mert ők az illetékesek, elvégre ők látják az adatbázist, ők üzemeltetik az online szolgáltatást, nem mi, random emberek a GYK-n.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam, hátha én vagyok annyira ökör,hogy nem látok valami egyértelmű hibát és itt más észreveszi. :(
2015. okt. 1. 14:46
3/4 anonim válasza:
A jelszó alapértelmezés szerint négy karakter: a születési idődből az év kihagyásával csak a hónap és a nap, tehát mondjuk, ha 1996. március elsején születtél, akkor 0301
A könyvtárral kapcsolatos kérdéseid itt is felteheted:
4/4 A kérdező kommentje:
Óóóóó hát nagyon szépen köszönöm!!!! :DDD
De ezt miért nem tudják ők odaírni? Ilyen egyértelmű lenne?
2015. okt. 7. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!