Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Router után LAN-ba lehet...

Router után LAN-ba lehet másik routert kötni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a házban nem jut mindenhova wifi, ezért gondoltam, hogy az egyik router kivezetésére rákötök egy másikat. Megcsináltam, de nem nagyon működik. Én vagyok béna, vagy ez nem kivitelezhető?
2010. márc. 14. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első router egyik lan kivezetése a második router wan kivezetésére a második rputert konfigurálnod kell - valószínűleg dhcpre - és egy másik wlan csatornára gyári beállitások nem erre valók, de számodra az igazi megoldást egy access point lenne - persze azt is be kell állítanod.

Javaslom:

[link]

Ötletek:

[link]

2010. márc. 14. 23:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a router már megvan, Linksys mindkettő, pont jó, mert a második link amit betettél, pont ilyen routerrel mutatja. Próbálkozom, köszönöm!
2010. márc. 15. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült. Mindent jól csináltam azelőtt is, csak akkor a kábel ami az első routerből ment a másodikba a másodikon a WAN-ba dugtam, közben pedig valamelyik LAN-ba kell...
2010. márc. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!