Facebook nem működik?
Figyelt kérdés
Nektek is rossz a Facebook? Megnyitom és már a bejelentkezős oldalt sem hozza be, lassan 20 perce. Azt a something went wrong-os szöveget dobja ki,mint pár napja, amikor rossz volt. Most megint nem működik??2015. szept. 28. 21:20
11/18 anonim válasza:
Mivel itt senki nem tudja hogy ki vagy, nem kell magyarázkodnod hogy miért fontos. Semmi szükség nincs rá.
12/18 A kérdező kommentje:
És nem is magyarázkodtam MIÉRT fontos. ;) Csak néhány idióta azt gondolja rögtön, hogy egy mai tizenéves p**sa vagy páva, akinek nincs élete, csak Facebookon. Kösz, senki ne nézzen egyiknek se.
2015. szept. 28. 21:40
13/18 anonim válasza:
Már gondolkoztam én is, hogy kiírom, de aztán láttam, hogy ez már a 20. kérdés.
Köszi. :D
Miskolc mellett lakom, nálam sincs fb.
Pedig épp a haverommal egy hosszú vers közepén jártunk...
14/18 anonim válasza:
Hirdetem az igét: A FACEBOOK ÚJRA ELÉRHETŐ! :D
15/18 A kérdező kommentje:
Vagy nem. Nálam nem működik. Legjobb, hogy havonta 5× fellátogatok, de pont abban a pár napban szarakszik, amikor feljárok, mert határidőre kéne elintézni valamit. :D
2015. szept. 28. 22:10
16/18 anonim válasza:
Nálam sem tökéletes, de belépni enged már. :P
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem ha nagy nehezen minden 5. alkalommal betölti az oldalt, akkor is azt írja ki, hogy a Webhely nem található. (m.facebook.com) Máskor pedig soma fehér panelt dob be.
2015. szept. 28. 22:17
18/18 A kérdező kommentje:
*sima
Lehet,hogy a mai vérhold világvége helyett a Facebook végét hozta el?! :D
2015. szept. 28. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!