TP-Link-es segítséget kérhetek?
Figyelt kérdés
Vettem egy TP-Link routert, amit sikerült beálítanom és az asztali gépen már van netem! De a notebook nem ismeri fel a routert! Mi a teendő? A notebook-ban található wireless-hez kell valami driver esetleg, hogy működjön a vezeték nélküli hálózat és felismerje azt?2010. márc. 14. 16:47
1/7 anonim válasza:
Nekem is tp-link routerem van. Szükséges a driver, legalábbis először, meg kell adni a web-kulcsot, azért, hogy más ne tudjon belépni a hálózatodba. Ezt minden úrjatelepítéskor kéri.
2/7 A kérdező kommentje:
És a notebook-ban található wireless-hez honnan tudok olyan drivert beszerezni amit ha feltelepítek akkor elvileg felismeri a router-emet?
2010. márc. 14. 17:06
3/7 anonim válasza:
Szerintem most nálad lényegtelen a router tipusa,nem a routerral van a gond.A laptop wifijét kellene munkára fogni,ahhoz meg nem biztos,hogy a bekapcsoláson kívül kell még más is.
4/7 anonim válasza:
De ne titkolózzál,nyugodtan elárulhatod a lapi tipusát,hátha valakinek olyan van és tud segíteni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem titok :) Asus K50 a notebook!Neten találtam egy drivert!Nem tudom ha felteszem működik-e!
Íme a notebook:
2010. márc. 14. 17:16
6/7 anonim válasza:
Azt kérdezi az ASUS honlap,hogy milyen op rendszerhez kéred a wifi drivert .
7/7 A kérdező kommentje:
Az én fő problémám az,hogy a notebook nem ismeri fel a routeremet!Azt írja nincs elérhető hálózat!A PC-n van net,azon sikerült beállítanom a routert,de az nem vezeték nélküli hálózat!A notebook-ot nem értem miért nem találja!?Ezért kérdeztem,hogy lehet kell egy driver a wireless-hez?
2010. márc. 14. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!