Jól gondolom, hogy ez így működhet mobil internetnél?
Figyelt kérdés
T-mobile feltöltőkártyás vagyok.
Hétfőn úgy döntöttem, hogy előfizetek internetre, felhívtam a 1430-at, 500 MB-s NET-et ajánlottak, az első hónap 200 forint, aztán 1100(?)...
Viszont rájöttem,hogy az 500 MB nem elég, mert 2 nap alatt elhasználtam 80 MB-t, és úgy hogy pl videót nem is néztem, tehát jobb lenne az 1 GB, bár azzal is vissza kell fognom magam.
Amint elfogy az 500 MB, (vegyük,hogy akár holnap) felhívhatom őket megint, és lemondom, majd váltok 1 GB-sre? (azt hiszem XL csomagra)
Tehát nem járok vele rosszul, ha most 500 MB elhasználok 1 hét alatt (mivel csak 200 ft) volt, nincs semmi hátulütő, kivitelezhető amit gondolok?
2015. szept. 25. 10:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!