Tudnátok mondani egy EGYSZERŰ fotószerkesztő programot?
Semmi mást nem szeretnék csinálni vele, mint világosítani a képet, esetleg kivágni vagy színeket állítani.
Most Picassa van fent, de nem bírok vele :D Nem kell nékem ilyen bonyolult :-)
Előre is köszönöm.
Pedig a Picasa egyszerű mint egy faék. :) Ennél csak bonyolultabb van.
Na jó, próbálkozz a PhotoScape-el !
"Szánj rá időt" - na ez az, ami most nekem nincs :-(
Pedig általában türelmes ember vagyok, de annyi a dolgom mostanában, hogy az aukciózásig is alig jutok el :-( Tele a lakás mindenféle eladnivaló cuccokkal, a pénz is jól jönne, de időm... na az nincs.
Köszönöm mindegyikőtöknek - zöld kéz ment :-)
Most pedig elmesélem Nektek hülyeségem történetét :D
Azt elfelejtettem írni a kérdésnél, hogy én saját magam tanultam meg a szám.gépet és az internetes eladást - ergo eléggé antitalentum vagyok a géphez :-)
Az úgy volt, hogy egyszer már megtaláltam a Picassa-n a mentést, de aztán megint elveszett :D Furcsasága a Picassanak ugyanis - legalábbis számomra - hogy felhozza a képet javításra, kijavítom a képeket, majd be kell zárni az egészet mentés nélkül és utána, mikor már nem látszanak a felhozott, kijavított képek, a lista felett van a mentés. Ettől én aztán mindig azt hiszem, hogy nem lehet menteni :D de most megint megtaláltam - halleluja! :D
A Photoscape-t letöltöttem (ezzel már dolgoztam egy másik gépen tetszett is, tényleg egyszerű, csak elfelejtettem a nevét), de valamiért a képek megnyitásakor most nem ajánlja fel, hogy azzal is szerkeszthetek :D
Igazából az a baj - szerintem - hogy eddig Linux-on dolgoztam egy másik géppel, most meg Windows-om van és áááááá.... minden szokatlan és ettől totál ideg vagyok,mert dolgoznom kéne, de ahhoz meg alig van időm.
Valahogy úgy vagyok most, mint az Android telefonosok a Windowsphone-al :D
Szóval köszi még egyszer mindenkinek :-)
Erpeti, jelentem elkezdtem használni a Picassát, használat közben felfedeztem néhány dolgot és most már kifejezetten megszerettem :D
Köszi még egyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!