Kizárt a facebook a fiókomból, mit tegyek?
Sziasztok!
A telefonomon neteztem éppen, amikor a fb azt kérte, hogy lépjek be újra. Megtettem volna, de nem engedte, közölte (angol nyelvű az app), hogy szükség van a személyazonosságom ellenőrzésére. Itt még két lehetőségem volt választani, vagy megváltoztatom a nevemet, vagy igazolom magam. Én hülye az utóbbit választottam! Ettől a választástól eltérni már nem enged a fb.
A gond valszeg az ,hogy nekem nem az egész vezetéknevem volt kiírva az oldalon, hanem csak az első két betűje.
Namost, a telefonon nem tudom magam igazolni, mert folyamatosan "Connection lost" hibaüzenetet kapok a letiltás óta (2 napja) a neten pedig, ha asztali gépről jelentkeznék be, csak egy üres oldalt tölt be a jelszó beírása után, semmi mást! Ráadásul még ha le is fotózok nekik egy személyit, az nem ugyanaz a név lesz, valszeg ebből is lehetnek még problémák, törlik a fiókot vagy ilyesmi.
Anyum fb fiókjáról tegnap tettünk egy probléma bejelentést, kérve, hogy valahogy vegyék fel velem a kapcsolatot, mert én ezt nem tudom velük megtenni, na azóta se kép, se hang.
Ilyenkor mi van, buktam a fb-omat? Csak nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!