Valaki segítsen reset után nincs internet!?
Figyelt kérdés
T-homenál vagyok! Reseteltem a routerr a hátulján és most nincs neten tudom hogy reser után elfelejt mindent de hol tudom beállitani? A routerem; SpeedTouch 780i Wl2015. szept. 24. 13:26
1/9 CspCsj válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó, a táblázat alatt lévő 3 kép nem ilyen! Ha beírom pl: a googlet akkoe azt adja ki hogy a kiszolgáló nem elérhető. Amugy a routerem az pont ugyan ilyen, és az összes led világit rajta de nincs internet itt alul a tálcán ez a hálozat ikon nem azt jelzi hogy nincs internet kapcsolat ha hanem pont az ellenkezőjét azt hogy van pedig nincs
2015. szept. 24. 14:24
3/9 Lajos54 válasza:
T-home-nál milyen típusú kapcsolat? Valószínűleg be kell állítani a router beállító felületén a szolgáltatótól kapott és jelszót.
4/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ADSL a routere az van írva hogy DSL! Már voltam a router beállitó oldalán csináltam egy Set Up-ot de ugyan ez minden visszajelző zölden világit
2015. szept. 24. 15:05
5/9 CspCsj válasza:
Akkor alatta a WiFi beállítása résznél leírtak szerint próbálj belépni az eszköz beállításaihoz (böngészőbe: 192.168.1.254 és a leírt név+jelszó...)
De ne a Wireless menüpontot válaszd, hanem felette a Broadband Connection-t. Ott tudod az internet-kapcsolódáshoz szükséges felhasználónevet és jelszót megadni.
Ha így sem működik, akkor a kábelezést is megnézném, hátha valami rossz helyre lett bedugva.
6/9 CspCsj válasza:
Nézd még meg a számítógépeden a hálózati beállításoknál, hogy automatikusra van-e állítva minden:
De olyat is láttam, hogy víruskereső blokkolta az internetet. Próbáld ideiglenesen kikapcsolni.
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik megoldás se jó :( De ma felhívom a thomeot aztán küldenek rá valami frissítést
2015. szept. 24. 16:04
8/9 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket megcsinálták 3.000 Ft-ért ami a következő csekken lesz megterhelve
2015. szept. 24. 18:04
9/9 anonim válasza:
de mégis mér resetelted ha ennyire nem értesz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!