Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook oldal egyesítés...

Facebook oldal egyesítés visszavonása. Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Arra lennék kíváncsi hogy ezt a folyamatot (FB oldal egyesítés) vissza lehet-e csinálni?

Volt 2 saját oldal (teljesen különböző profilúak) egyesítettem ezeket, mert az egyiket törölni is akartam, de a kedvelők számát meg akartam tartani... Szóval a törölni kívánt oldal kedvelőit akartam hogy hozzáadódjanak a másik oldalhoz.

Amikor be kellett írni hogy melyiket vonja melyikbe beírtam.. De valahogy fordítva sült el..

Azt amit törölni akartam meghagyta és a másik kedveléseit átvette.. (tehát ennek a törölni kívánt oldalnak a lájkolóihoz csapta a "jó" oldalét.. Természetesen ez utóbbi tartalmai elvesztek. :(

Ha nem lehet visszacsinálni akkor az a kérdés hogy a megmaradt oldal hírfolyamából hogy tudnám a képeket törölni.... Újakkal akarom teljesen feltölteni..

Vissza tudom ezt valahogy csinálni?

2015. szept. 23. 08:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!