Több you tube csatornám is volt de mindedjiken csak 1-2 feliratkozó volt mit szúrtam el hogy csináljak egy újat (hogy jó sok feliratkozó legyen)?
Figyelt kérdés
Férre ne ertsetek nem csak a feliratkozók miatt csinalom csak szeretnék többet mint 1-2. A többi hogy csinálja a 15-20000-t?2015. szept. 22. 22:15
1/13 anonim válasza:
Szerencsével... a "többi" nagy része ugyanúgy csak pár feliratkozóval rendelkezik, csak némelyiket felkapja a nép... kb úgy, mint némelyik gagyi mobilos játékot. (Flappy bird, 2048...).. Persze lehet vmit számit a minőség is, de ide inkább szerencse kell...
2/13 anonim válasza:
Csinálj vagy 20 Minecraft videót.
3/13 anonim válasza:
#1 már hogy ne számítana a minőség? Az biztos hogy szarra nem fognak feliratkozni.
4/13 anonim válasza:
Én még arra sem iratkozok fel amiket naponta nézek, semmi értelme annak hogy az ember 5000 helyre feliratkozik, mert úgyse nézi meg.
5/13 anonim válasza:
#3, ezzel nem értek egyet, mert a legnagyobb szarok rendelkeznek a legtöbb feliratkozóval.
6/13 anonim válasza:
Vagy hasznos legyél, vagy vicces. Ha egyik sincs meg, akkor nincs az, amiért érdemes lesz nekik feliratkozni. A semmit pedig akárhogy tálalod, attól még semmi marad.
7/13 anonim válasza:
Egy kalap szart nem érnek a feliratkozók, mert a háromnegyedük zombifeliratkozó, tehát megnézik egy videódat, feliratkoznak mint százezer másik helyre, másnapra meg már azt is elfelejtik hogy ki voltál, mi voltál. Mert már komolytalan emberek azaz gyerekek lepték el a youtubet.
8/13 anonim válasza:
#5 most az ízlés kérdésébe ne menjünk bele. Én a szart úgy gondoltam hogy ami az aktuális néző szerint szar. Persze vannak egyetemleges szarok, de az azért elég ritka.
Egyébként sem hiszem hogy igaz lenne az állításod. :)
9/13 A kérdező kommentje:
Oksi köszi megpróbálom újból egyébkènt szerintetek egy hungaroringes vidó jó választás lenne kezdetre? Vagy ha nem jó lèci írjatok ha valmi jobb ötletetek van.
2015. szept. 24. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!