Online video miért?
Figyelt kérdés
64bites Win10-en online videon (pl. Youtube) hang volt, kép nem - se a 32 bites Firefoxon, se a Microsoft Edge-en. Gondoltam, Adobe Flash Player. Un- majd installáltam, nem változott. Kerestem Interneten ötleteket, minden lehetőséget kipróbáltam, router-t is újraindítottam, nem változott.
Installáltam a 64 bites Firefoxot - ezen az online video megjelenítés már jó, 32 bites Firefoxon, Edge-en továbbra sem.
Nem mintha az Edge annyira hiányozna jelenleg, de nem szeretem, ha felemás dolgok vannak a gépemen, és nem tudom az okát.
Vannak esetleg ötletek, mi okozhatja a fenti jelenséget?
2015. szept. 22. 15:53
1/1 A kérdező kommentje:
A következő már csak szépséghiba: a 32 bites Firefox a c:\Program Files (x86)\ mappába, a 64 bites a c:\Program Files\ mappába települt.
2015. szept. 22. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!