Valaki segítsen? Google Chrome-ot használok már évek óta.
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy eddig semmi gondom nem volt a reklámokkal,de most olyan lehetetlen oldalakon jelennek meg folyamatosan... pl az indavideon folyamatosan péniszreklámokat látok a képernyő alsó felén, pedig eskü hogy nem az erotika kategóriában vagyok. Itt a gyk-n is reklámok vannak alul, meg felül is, összesen öt. A jófogáson szintén ez van... Az a lényeg, hogy tegnap visszaállítottam a Chromomat alapra, tehát minden módosításomat töröltem. Most nem tudom mit csináljak, kérlek segítsetek mert megőrülök! Köszönöm!2015. szept. 22. 11:34
1/3 anonim válasza:
getadblock.com
Ha nem segít, akkor összeszedtél valamit.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, megoldottam :)
2015. szept. 22. 11:43
3/3 anonim válasza:
Hasonló őrületbe kerültem én is a minap, javasolták hogy a "Malwarebyte anti malware"-t futtassam át a gépen. Nem hittem hogy sikerül neki, de igen! Sok szerncsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!