Miért van az, hogy ha Skype-n vagy MSN-en beszélek a Németországban tartózkodó párommal, akkor én hallom őt rendesen, ő viszont csak 5-10 másodperces késéssel?
Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 12:52
1/4 anonim válasza:
A távolság miatt. Egyébként te sem hallod őt időben, persze ezt nem lehet észrevenni.
2/4 anonim válasza:
valamelyik szolgáltatónál lehet a gond.
én a fiammal rendszeresen beszélek -angliában dolgozik- és semmiféle "időeltolódást" nem tapasztaltam még, sőt, az unokaöcsémmel beszélve (dél- amerika) sincs semmi gond.
3/4 A kérdező kommentje:
Az közrejátszhat,hogy Ő egy internet szalonból szokott hívni? És ráadásul mindig olyan nehezen jön össze a kapcsolat! Az első pár perc mindig azzal megy el,hogy felváltva hivogatjuk egymást,mert mindig megszakad....
2008. szept. 9. 16:02
4/4 anonim válasza:
igen, lehet a probléma oka ez.
az közösségi internet helyek egy sdott sávszélességgel rendelkeznek, és azt osztják szét az éppen aktuális számú felhasználó között, így adott esetben kritikusan lecsökkenhet az egy főre jutó sávszélesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!