Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ugye jól sejtem, hogy a...

Ugye jól sejtem, hogy a bwinnek vége hazánkban?

Figyelt kérdés
Amint tudható, napok óta nem működik az oldal, időnként a ZenMate-tel sikerült belépni, de most már így sem működik. Sajna pont ide regisztráltam (miután a Tippmixpro lehetőségeit kevésnek találtam) néhány hete. Akik használták korábban; érdemes kilépni és hagyni az oldalt vagy mi a szitu? Ennyire nem érdekli az üzemeltetőket a magyar bázis? Sajna lehet, hogy még visszautalni sem fogom tudni a pénzt.
2015. szept. 17. 17:36
 1/1 Koplárovics Béci ***** válasza:
A törvények miatt tiltja le az internetszolgáltató (mind!) a külföldi fogadási oldalakat. Legalábbis amelyik nem hajlandó adózni a magyarokon elért nyereségből. Egy varázsszó: TOR browser. Nem tudja tiltani a szolgáltató sem.
2015. szept. 17. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!