Engem tud blokkolni a facebook szerintetek?
Figyelt kérdés
Volt egy hozzászólásom, egy bizonyos kép alá... amugy volt több is, mások hozzászólásai között, de arra az egyre tippelek, hogy szurta a szemét valakinek. Másnap reggel bejött a nyitó lap, üdvözlünk a facebookon, lépj be vagy regisztrálj... stb be akartam lépni és nem jött be a profilom. Egy üres lap maradt. utána a kezdő lap sem jött be, tehát más sem tudott belépni. Estére a fiam oldalán próbálkoztunk... bejött a kezdőlap, Ő betudott lépni. kilépett, én is szerettem volna de megint üres lap lett és utána senki nem tudott belépni. Röviden ennyi... Ha btiltó listás vgyok esetleg akkor az meddig szokott tartani? Ja... mobilról minden megy.... Egyéb probléma lehet?2015. szept. 16. 22:14
1/5 anonim válasza:
Bár engem még nem blokkolt a facebook, de a tünetek sztem nem erre utalnak. Sztem ha valaki tiltva van, akkro azt korreekt hibaüzenettel kell hogy jelezze, nem üres lappal. Tehát sztem egyéb probláma van. Másik böngészővel próbáltad?
3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk nálad lehet pont bejön... itt most sem Explorer 10 és G.Chrom. -on próbáltam...
2015. szept. 17. 12:12
4/5 anonim válasza:
Most nálam se jön be:D Ugyanez a szitu, szerintem nem írtam semmi sértőt:D
5/5 anonim válasza:
Na, már bejött, de előbb percekig próbálkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!