Miért hazudik a google kereső a találatok számát illetően?
Mikor beírsz valamit a keresőbe, eszméletlen nagy találati számot ír ki neked az első oldalon. Én például beírtam, hogy "szilvatorta" és "nagyjából 18400 találat"-ról beszél
Még az ötödik lapon is ezt hazudja:
és amikor a találatok 29. oldalára érsz, kiderül, hogy mindössze 281 találat van:
Miért kell kamuzni 18400 találatról? Miért nem lehet már az első oldalon, és a további oldalakon is bevallani, hogy 281 találat van.
Mi értelme van nagyítani a találatok számát. Számos esetben tapasztaltam már ezt, de nem tudom mi értelme hazudni???
"In other words, what the search results found number really means is how many mentions of that keyword they have in their database. Not how many results have been cultivated for your personal use from the search engine."
#4 és azt írták, hogy felaorolták az összeset? Szerinzed mi értelme lenne kiírni mind a 18.000 találatot? A google feladata hogy minèl gyorsabban kapj minél relevánsabb találatot. Ha túl sok a találat, adj meg pontosabb kigejezést, és szűkíteni tudod a kört.
Minek van ez a kérés kiemelve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!