Morten Tóbiás kérdése:
Hogytudok encore-ra regisztrálni? Ha ismerősök nemtudnak meghivót küldeni.
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 18:29
4/9 Molyolo válasza:
Odaadod a havernak a pénzt amibe a legkisebb prémium tagság kerül.Fizessen elő és akkor tud neked küldeni ha akar rangtól független.A legolcsóbb 1100 forint.
A prémium tagság előnyei:
Opcionális reklámmentesség (beállítások menü)
Meghívó küldése 50 pontért, korlátlan számban, rangtól függetlenül
5/9 anonim válasza:
Felmész olyan fórumokra, ahol a meghívó kérése-cserélése lehetséges, és lobbizol.
6/9 anonim válasza:
Idegen ember meg nem fog meghívót küldeni mivel felelőséggel tartozik a meghívottért.Tehát ha szabálytalanságot követ el a meghívót akkor a meghívó is kap...
7/9 anonim válasza:
Engem egy forumonn hivtak meg ismeretleul...van esely csak akarni kell...
8/9 anonim válasza:
Én itt kunyeráltam olyanoktól, akik írták, hogy szintén kunyerálással kapták. (3 emberre írtam rá, és ketten küldtek volna meghívót. Azért csak volna, mert ha már van egy meghívód, akkor nem küldhetnek neked még egyet)
Szóval próba szerencse, írj rá emberekre. (rám ne, én nem tudok küldeni, túl alacsony hozzá a rangom)
9/9 anonim válasza:
Valaki tudna nekem küldeni/ ismer olyan valakit aki tudna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!