Internet elosztás?
Társasházban a szomszédtól jön az internet. a falon jön át 2 kábel,az egyik a net kábel,a másik a vastagabb,azon jön elvileg a tv.a netkábelre hiába dugom rá a routert nem továbbítja a netet. ha a vastag kábelre csatlakozom modemmel,akkor a DS világít, de az US csak villog,és nem megy tovább az online ledre.
Mint láthatjátok nem értek nagyon hozzá. Mi lehet a baj? Mit tudok vele kezdeni?
Milyen szolgáltató?
HA UPC akkor olyan modem kell ami be van regisztrálva a rendszerükön.
A DS a letöltési frekvencia, az US a feltöltési, tehát amíg az villog nem is lesz net.
A szomszéd miért nem wifin ad netet?
voltam át nála. elvileg úgy van neki,h van neki is egy motorola modem. onnan megy egy asus routerbe(ami nem ad wi-fi jelet). a routherből megy egy kábel az asztali gépébe,meg jön egy hosszú,az jön hozzám.
Én hoztam egy modemet,ami tuti h más szolgáltatóé,és csak a villogás van...
A te routered milyen internet (WAN) típusra van állítva? Lehet, hogy PPPoE, ekkor állítsd át Dynamic IP-re és jó lesz. Ehhez be kell lépned a router beállítófelületére.
Ehhez rengeteg videót találhatsz az interneten:
https://www.youtube.com/results?search_query=tp-link+router+..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!