Vettem egy TL-MR3020-as routert, de nem tudom beálítani, valaki tudná a megoldást?
Figyelt kérdés
ezen a fórumon próbáltam segitséget találni,de nekem azt irja,hogy ,,WAN port is not connected!'' pedig be van dugva a kábel.
2015. szept. 12. 22:37
2/6 A kérdező kommentje:
Motorola SBV5121E Cable Modem-et használok
2015. szept. 13. 10:48
3/6 P.O.C. válasza:
Akárhogy nézem, de sehol sem látom, hogy ez vezetékes internetet is tudna megosztani.
3 funkciója van:
3G/4G router: USB -s mobil internethez.
AP mód: meglévő vezetékes routerhez lehet kötni, hogy szórja a Wi-Fi -t.
WISP router: Wi-Fi -s internethez tud csatlakozni és azt megosztani.
De normál router módot nem látok.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor mindent tud,csak amire nekem van szükségem azt nem :)
egyszer már sikerült elindítani,osztotta is a netet,de azóta nem sikerül.nincs ötleted?
a válaszaidat köszönöm!
2015. szept. 13. 14:32
5/6 P.O.C. válasza:
Esetleg ha sima AP módba váltod, akkor sikerülhet. De nem biztos, hogy több eszközzel működik így egyszerre.
6/6 A kérdező kommentje:
amikor sikerült,akkkor WISP-en volt,de megpróbálhatom AP-n. köszönöm a segítséget!
2015. szept. 13. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!