Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefoxom van és a kérdés az...

Firefoxom van és a kérdés az lenne, hogy hova menti el azokat a videókat amiket én a neten megnéztem?

Figyelt kérdés
Sok helyen azt olvastam, hogy ha már csak megnéztem akkor is letöltődik... Hol találom?
2010. márc. 12. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Az előzményekbe.

Az eszközök, beállításokban megadhatod, hogy meddig őrizze, de azt is, hogy kilépéskor az előzményeket törölje.

2010. márc. 12. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

c:\Documents and Settings\ --felhasználóneved-- \Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ --valami betű+szám kombi név-- \Cache

Ami szép nagy méretű, az lesz a video. A fájlnévből nem találod ki. Ennek a tartalmát nyugodtan kigyalulhatod, miután bezártad a böngészőt. A többit ne piszkált, ha nem értesz hozzá.

2010. márc. 12. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:

A Firefoxból körülményes kivenni a videókat,de mondok egy egyszerűbbet.Van a gépeden Internet Explorer és azzal elég ha végig nézed a videót,az már le is menti neked.

[link]

2010. márc. 13. 04:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy VideoCacheView [link] Megnézed, bezárod az FF-t. VCV-t indítva a megfelelő (zöld nyíllal nézhetsz bele a társított lejátszódat hívja meg) videón 2xkatt, a bejövő ablakban ott az elérési út. TotalCommander keresője jól jöhet.
2010. márc. 13. 08:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen minden kedves válaszolónak! :)
2010. márc. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!