Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Chat ban? Leszedném

Chat ban? Leszedném

Figyelt kérdés
a chat bant hogy lehet leszedni? közösségi cbox chat ez. azt írja ki: Hiba küldés közben. Nem tudsz küldeni - ki vagy tiltva.

#chat #ban #feszed
2015. szept. 12. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát kitiltottak mert trollkodtál. Jó esetben idővel lejön, ha örök bant kapták akkor így jártál.
2015. szept. 12. 16:56
 2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom valahogy leszedni?
2015. szept. 12. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne a bannolásnak, ha a letiltott személy kikapcsolhatná magának? Nyilván semmi, és nem is így működik. Kitiltottak, akkor kitiltottak.
2015. szept. 12. 17:23
 4/9 A kérdező kommentje:

:/

én nem akarok bele törődni

2015. szept. 12. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor hekkeld meg/törd fel az oldalukat.
2015. szept. 12. 18:26
 6/9 A kérdező kommentje:
azt meg hogy kedves kérdező?
2015. szept. 12. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ez itt a nagy kérdés.
2015. szept. 12. 19:05
 8/9 A kérdező kommentje:
kocsog írsz egy kommentet de nem tod a választ
2015. szept. 12. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Senki nem fog segíteni, jó érzésű ember nem támogat ilyesmit. Számítástechnikai rendszerekbe való behatolás pedig bűncselekmény, és szerintem senki nem akar bűnrészes lenni itt tippek adogatásával. Te is nagy jani akarsz lenni, meg levenni a tiltást, de csak annyira futja a tudásodból hogy ide jössz kuncsorogni a megoldásért.
2015. szept. 12. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!