Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek, a microsoft net....

Alganyalogató kérdése:

Mit tegyek, a microsoft net. Framework-öt feladatkezelőben kikapcsoltam véletlenül?

Figyelt kérdés
Azóta ledob a wifiről folyton és nem lehet netezni a gépen. Viszont mikor a szolgáltatásokban újra engedélyezni akarom, akkor nem engedélyezi, nem sikerül a windows konfigurálása. Mit csináljak most?

2015. szept. 11. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem, hogy a Microsoft .NET Frameworknek az égvilágon semmi de semmi köze nincs az internetkapcsolat kezeléséhez. Nem kívánok róla többet beszélni, mivel ha akarsz, rákereshetsz a neten, hogy mi ez. Csak azt nem értem, hogy miért piszkálsz olyan dolgokat, amikről azt sem tudod, hogy mi a feladata.

A lényeg az, hogy a WiFi problémát más okozza. Mi mást piszkáltál még ezen kívül?

2015. szept. 11. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
semmi mást nem piszkáltam. egy játékot akartam feladatkezelőben leállítani mert kifagyott, erre véletlenül erre a net.frameworkre kattintottam, és azóta dob le a net, és a hibaelhárításnál azt írja,h ki hogy valamilyen diagnosztikai izé nincs bekapcsolva..
2015. szept. 11. 21:30
 3/5 A kérdező kommentje:
diagnosztikai házirend szolgáltatás nem fut
2015. szept. 11. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
"Csökkentett mód hálózattal" üzemmódban is produkálja a jelenséget?
2015. szept. 11. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
úgy néz ki, h csökkentett mód hálózattal minden rendben van. De nem telepítettem semmilyen új programot egyébként
2015. szept. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!