Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Betudom azt állítani valahogy...

Betudom azt állítani valahogy hogy azthidjék hogy amerikában vagyok? (tov lent)

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy van egy ilyen videós oldal amin csak akkor lehet meglesni a cideót ha kintélek usában ezt megtudom valahogy oldani hogy az oldal azthiggye hogy ottvagyok kint?
2010. márc. 12. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Én máris elhiszem neked, ilyen helyesírással! Gratulálok, amerikai létedre szép dolog volt így megtanulni magyarul!
2010. márc. 12. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
amúgy tényleg... ha azon az oldalon ilyen kérdéseket teszel fel, szerintem simán megértik az amcsik és elhiszik neked hogy amerikai vagy
2010. márc. 12. 20:15
 3/7 A kérdező kommentje:
hu bocs hogy nemírtam helyesen szégyellem magam... mennyetek a p.icsába ha nemtudod a választ mi a fa.znak írsz? b.aromarcú
2010. márc. 12. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Tuti elhiszik, hogy amcsi vagy:D Mond azt, hogy idegbeteg, tájszólású, pösze, logopédusra szoruló amcsi vagy és elhiszik:P
2010. márc. 12. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudnál olyan címet küldeni, amihez ez kellene?

2010. márc. 12. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:
lockerzre kellene
2010. márc. 12. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Használj proxy-t.
2010. márc. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!