5 GB-os mobilnettel tudok WoW-ozni?
Figyelt kérdés
Állítólag a WoWnak nagy az adatforgalma és kb 10 perc alatt lemerülne az 5 GB, mások szerint 0 az adatforgalma. Mit tudtok erről? Mivel megy el sok?2010. márc. 12. 18:37
1/4 anonim válasza:
jahm tudsz simán, csak a 400-as pinget még a hoki wow is megérzi a maga 25 FPS-ével, úgyhogy még az is belaggol valszeg ami nem szokott :D
2/4 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond,csak amig nem lesz normális netem,le tudjam tolni a dailyket stb :)
Csak,hogy nem emészti-e meg azt az 5 GB-ot pár perc alatt.
2010. márc. 12. 18:58
3/4 anonim válasza:
A pingtől nem lesz kisebb az fps :)
Viszont a mobilnet párszáz mp-es késleltetésével én nem napiznék :) Bár... Van ismerősöm aki mobilnettel szokott raidelni is. Szóval annyira nem lehet rossz.
4/4 anonim válasza:
Lehet, de én ritkán lépnék be mert ugy lagolna hogy ötször megölnek ha nem töbször mire megbirod ütni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!