A telekomnál új előfizetőknek "ajándékba" adott tablet-ért kell külön majd fizetni törlesztő részletet a havidíjban?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy többmindent is tartalmazó vezetékes szolgáltatást a telekomnál (TV,Filmek streamelése, 120Mbit-es netmania xxl, vezetékes telefon havi 5000perc lebeszélhetőséggel. És ez hozzá van kapcsolva egy új mobil előfizetéshez is mert így olcsóbb az egész.
Na most az ügyintéző másnap felhívott hogy van ez az ajándék tablet de minden más ugyan az...kérem e vagy sem?.. Mondom akkor igen ha nem kell többet fizetni.
Csak az a baj hogy nem értem pontosan hogy csak az amúgy meglévő szolgáltatásért nem kell fizetni többet és külön kell a tabletért(mondjuk akkor miért lenne ajándék). Vagy egyáltalában nem kell többet fizetni és megkapom ajándékba és csak annyi kötelezettségem van hogy a hűségidő lejártáig fizetem a szolgáltatásomat?
2015. szept. 8. 09:10
1/2 anonim válasza:
Hívd fel őket és megmondják, szerintem ennyi mindent rendeltél, simán belefér nekik egy ingyen tablet, de a legbiztosabb, ha rákérdezel.
2/2 A kérdező kommentje:
1430-as számon 2 milliárdszor próbáltam, érdemben csak hibabejelentés esetén lehet emberrel beszélni, ott meg nem jó mert azt mondta hogy ő csak mobil dolgokkal foglalkozik s nem vezetékessel...és aztmondta átkapcsol de nem sikerült mivel egy végtelen ciklusba küldött amiben egyszer kicseng majd kéri a kódómat amit meg is adok 5 jegyűt majd újra elmondja hogy a hívás rögzítésre fog kerülni bla bla bla majd megint kódot kér meg hogy csinálhatok hangazonosítót stb..de istenért nem kapcsol senkit. Telekom oldalán szintén nem találok erről semmi információt.
2015. szept. 8. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!