Miért nem tudom beállítani az anyóst, sógort facebookon?
Figyelt kérdés
Most házasodtam össze párommal szombaton. Vasárnap valamikor estefelé állítottuk be facebookon is, hogy házasok vagyunk, és szerettem volna az öcséit is beállítani, hogy a sógoraim lettek, az édesanyját meg az anyósomnak - DE! A listából ki tudom választani, hogy sógor vagy anyós pl., de amint beírom az adott ember nevét, akkor eltűnik a lehetőségek közül a sógor is, az anyós is. Ami viszont lehet: anya, nagynéni, nagybácsi, nagymama, lánytestvér (ugyanez pedig a sógoromnál fiúverzióban is). Ez azért is érdekes, mert Anya pl. be van már állítva. Az lehet kettő, de anyósom egy sem? :D
Ja, és ráadásul páromnál be van állítva a viszony az Anyujával és a testvéreivel...
Valami ötlet? :) Nem olyan fontos, csak érdekel, hátha meg lehet oldani. :)
2015. szept. 7. 20:55
1/1 A kérdező kommentje:
Angolra átállítva sikerült.
2015. szept. 30. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!