Ha lejár a UPC hűségnyilatkozatom, akkor ugyanannyit kell fizetnem utána?
A legtöbb szolgáltatónál úgy van, hogy a hűségidő lejárta után az összeg marad, de semmi nem köt már hozzájuk olyan értelemben, hogy most már bármikor felmondhatod a szerződést.
De azt azért nézd meg, nem valami akciós szerződés volt-e, mert azok általában csak hűségidővel akciósak.
Az én szolgáltatómnál is így van: újra és újra meg kell hosszabbítanom az 1 éves hűségidőt, mielőtt még lejárna, mert enélkül nem érvényes az akció, és jóval többet kellene fizetnem.
Nekem is lejárt többször és csak annyit vettem észre hogy minden hónapban emelkedett pár száz forintot a számlám.Amikor ezer Ft felett jártam akkor mentem be és kérdeztem meg hogy mi ez az emelkedés? mire ők- lejárt a hűségnyilatkozata.
Igen ilyenkor felbontható a szerződés következmények nélkül.Ha megnézed a csomagdíjjukat mindig az új belépőknek van egy rakás kedvezmény ezért évente hol a feleségem hol én kötünk újat, elején még végigjátszottuk a box ill. a modem cserét ma már ráuntak marad minden csak papíron megy tovább. Így mindenki jól jár nekik is megvan a statisztikájuk nekem is megvan a kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!