A digi milyen mértékegységet használ?
Most 16 megás a netem, és le akarom cserélni egy nagyobbra, a DIGI oldalán néztem, hogy mik vannak, de erős a gyanúm, hogy ők nem megában hanem megabit-ben adják meg az értékeiket.
A sávszélességnél így jelölik Mbps, de szerintem így kéne MbytePS vagy hasonló módon.
Meg miért van az, hogy azt írják a legkisebb csomagnál, hogy sávszélesség ennyi meg annyi, de a garantált sávszélesség még a fele sincs annak.
Akkor most mi az igazság?
Akkor a gyakorlatban csak a garantált sávszélességet kapom meg, csak néha előfordulhat, hogy annál is nagyobbat kapok?
Esetleg a sávszélességben leírtak az érvényesek, de amikor sokan használják a rendszert, akkor csak a garantált sebességet biztosítják?
Hogy megy ez?
A tarr kft.-nél vagyok, ott nincs ilyen garantált sávszélesség, meg stb.
Nem lehet, hogy csak 100 Mbps-os a routered vagy a hálókártyád? Ha igen, akkor az csak egy elméleti maximum, a gyakorlatban 90-95 körül szokott lenni. Én ezért vettem gigabites routert. Azóta 110-et is mértem...
#13 Valóban, a routerem csak 100-as.
Köszönöm a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!