Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet tömöríteni egy...

Hogyan lehet tömöríteni egy videót?

Figyelt kérdés
Mert egy 18 perces videó 8GB-s és 160 perc feltölteni a youtubéra. Lehet erre megoldás?

2015. szept. 7. 07:03
 1/4 anonim ***** válasza:

igen. h264 kodek.

handbreak nevű programmal megoldható (ingyenes)

2015. szept. 7. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:

fullHD AVCHD?

mert azok szoktak ilyen horror mennyiséget produkálni ... hát nézd, sztem még a legegyszerűbb Format Factory is átkonvertálja neked pl MP4-be, jóval kisebb lesz, aztán mehet a YT-ra. persze az átkonvertálás se lesz túl gyors folyamat ilyen GB-ok mellett ...

Hát hiába, tök jó dolog ez a fullHD, sőt, már a kis vacak akciókamerákon is a 4K, csak aztán utána mindenki rájön, hogy igazából kezelhetetlen ekkora GB, akármit is akarsz tenni vele. Ez arra jó, hogy lejátszd közvetlenül HDMI-vel, aztán annyi. Ha már szerkeszteni akarod meg feltöltögetni, na ott jönnek a gondok, ugyanis komoly PC-s hátteret igényel, hogy tudjon kezelni ilyen brutális adatmennyiséget.

Úgyhogy jó dolog ez a technika, csak még nem igazán kompatibilisek a dolgok egymással, egyik nem érte utol a másik szintjét. és hát valljuk meg, egy átlag felhasználónak, a HD-nál nagyobbra igazából semmi szüksége, mert szemmel semmilyen különbséget nem fog látni. Na meg készít az ember 2-3-4 órás felvételeket, és mégis hol tárolja? hány Terrás külső winyókat kell beszerezni, hogy több hónap anyagát tárolni lehessen? szal macerás ez még nagyon.

2015. szept. 7. 07:50
 3/4 szántóvető ***** válasza:
18 perces 4k video 3 gb körül van,én sem értem ezt a 8 gb-ot.
2015. szept. 7. 08:17
 4/4 anonim ***** válasza:

nyilván valami képernyőről felvett videóról van szó és tömörítés nélküli vagy rossz kodeket használt

nekem a HD 3 órás felvétel is 500MB (kevés elmozdulás, h264, aac)

2015. szept. 7. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!