Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudok tenni, ha csináltak...

Mit tudok tenni, ha csináltak egy facebook profilt az én adataimmal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a közösségi oldal tagja, viszont ma kaptam egy sms-t egy 12 szàmjegyű telefonszàmról, melyben leírtàk nekem, hogy küldik a kért ideiglenes kódot. Tudom, lehet, hogy tévesen adtàk meg a telefonszàmot, és ezért kaptam az sms-t, nekem mégis van egy ilyen gyanúm. Van valami eszköz a kezemben? Tudok valamit tenni? Egy baràtom profiljàról próbàltam ràkeresni a nevemre, a telefonszàmomra, de semmi.

Egyàltalàn hol, mikor szükséges ezen az oldalon megadni a telefonszàmot? És miért? A régi jól bevàlt emailban küldjük az elfelejtett jelszót màr nem jàtszik. Nagyon furcsa ez az egész. Ràadàsul a pàrom sem hiszi el, hogy nincs facebookom. (Közös megàllapodàs volt, hogy egyikünknek se lesz, és most nem tudom meggyőzni, hogy nekem nincs, én nem csinàltam) Segítség! :(

2015. szept. 6. 21:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!