Wifi jelszó segítség!?
Figyelt kérdés
Van egy zte zxhn h108l routerem hogy kell megváltoztatni a wifi jelszót?!2015. szept. 6. 11:37
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
192.168.1.1 beírod a böngésződben, ha nem változtattad meg akkor admin/admin. Utána keresel olyat hogy jelszó beállítás. Általában a vezeték nélküli beállításokban találsz ilyet.
3/11 A kérdező kommentje:
inviteles és beírtam a 192.168.1.1-et és felhasználónév jelszót kér
2015. szept. 6. 11:40
5/11 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam de semmit nem csinál
2015. szept. 6. 11:41
6/11 anonim válasza:
Néha-néha nekem is csinál ilyet Asus routerem, indítsd újra a routert és próbálgasd. Előbb-utóbb csak beenged.
7/11 A kérdező kommentje:
engem még ezzel sosem engedett be a szerelőnek kellett beállítania de olyan jelszót adott meg amit még az óvodás is kitalálna
2015. szept. 6. 11:57
8/11 anonim válasza:
Reseteld a routeredet, és utána próbálj bejelentkezni, valószínűleg jelszót adott meg rá. (Hatékony módja, hogy minden szarért őt hívd vissza, van egy két gyökér, akinek szokása ilyesmit beállítani.) Aztán próbáld, admin - admin, vagy valami hasonló egyértelmű páros lesz, pl. admin - 12345, admin - password, vagy ilyesmi, nem ezt a routert használom, és inviteles se vagyok, szóval ebben nem tudok segíteni, de ha felmész a honlapjukra, vagy a szolgáltató honlapjára, akkor találsz majd ott valamit.
10/11 A kérdező kommentje:
na sikeresen reseteltem beléptem erre a 198.168.1.1-re innen nem tudom hogyan tovább?!
2015. szept. 6. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!