Sürgős segítséget kérek mert nem tudom hogyan kell törölni az elittárs profilom?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék később fizetgetni érte így talán törölnöm kéne de nincs még kész a profil teljesen mert magyar ország irányítószámát kéri vagy mit de a városom irányítószámát nem fogadja el. Mit tegyek? A lényeg hogy nem akarok fizetni2015. szept. 5. 16:43
1/4 -=CRYstal=- válasza:
1 ha nem regisztrálsz ilyen sz@rokra nincs ilyen gond
2 az ország száma nem eggyezik az irányítószámoddal
3 ha egyszerűen lesz@rod az egészet és nem lépsz be egy idő után törlik inaktivitás miatt
4 ha olvasni nem tudsz,vagy nem érted mit olvasol,miért nem egy értelmes ember társaságában csinálod az ilyen regeket?
2/4 papagenou válasza:
az alap szolgáltatásért nem kell fizetni tudtommal. csak a prémium szolgáltatásokért.
3/4 papagenou válasza:
úgy van, ahogy mondtam. alapvetően nem kell fizetni érte, csak ha a prémium dolgokat is akarod.
4/4 anonim válasza:
Az alap dolgokkal nem mész semmire sem. Még üzenetet sem tudsz küldeni, ami szerintem kész vicc.
Az ok, hogy fizetős a dolog, de ennyire korlátozni az egészet szerintem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!