Hogyan tudom valaki adatlapját eltüntetni az ismerőseim közül?
Figyelt kérdés
Szakítás után vagyok és mivel korábban rengeteget kommunikáltunk facebookon is, mindig kidobja az exem profilját az ismerőseim között, sőt a közös ismerőseink adatlapján is. A követését kikapcsoltam és leiratkoztam róla, de tiltani nem akarom, se törölni, az dedós dolog lenne. Viszont sokkal könnyebb lenne a dolog, ha nem látnám az arcát egyből, ha felnézek facebookra. Nem lehet ezt valahogy beállítani?2015. szept. 3. 18:01
1/1 anonim válasza:
Ne legyél facebook függő, kevesebbet lépj fel. Ha valakivel beszélni szeretnél, írni neki, akkor használd a messenger app-ot, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!