Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok sem torrenteln...

Miért nem tudok sem torrentelni, sem lolozni stb stb?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő.Egy hotelben vagyok huzamosabb ideig, és nem tudok sem torrentelni, steambe,battle.net be, sem lol kliensbe belépni.. a netet tudom használni, skype is bejön, de rengeteg mindenből kitilt. mi lehet a baj? megtudom bütykölni, vagy ez direkt így van beállítva? A routerből is kihúztam a csatlakozót,rádugtam gépre, de szintén ugyan az a baj, tehát nem azzal van a baj... (az épületbe több WIFIre is rácsatlakoztam, de ugyan az tapasztaltam mindegyiknél)

2015. szept. 3. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj Delugeot.
2015. szept. 3. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
A szálodának van úgy bekonfigurálva a net hálózata, hogy ezeket ne tudd használni, mert másoknak belassúlna. :)
2015. szept. 3. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:
én is iyesmire gondoltam, de valahogy megtudom oldani h jó legyen? ahogy az első említette? arról vmi bővebb info?:D
2015. szept. 3. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
A korlátozás a széles sávú internetes programokra/oldalakra vonatkozik, azért nem lehet megnyitni hogy ne húzd le a wifit, más is fel tudjon menni.
2015. szept. 3. 18:49
 5/5 A kérdező kommentje:
értem értem, de van rá mód h kijátszam?
2015. szept. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!