Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az hogy lehet hogy valaki...

Az hogy lehet hogy valaki fent van a messengeren de még sincs rajta?

Figyelt kérdés
Az hogy lehet hogy valaki fent van a messengeren de mèg sincs rajta?? Úgy értem hogy a telefonom ki írja hogy pl Klaudia fent van messengeren azonal megkapja az üzenetet de ha ra megyek a neve meletti I-re akor nincs fent és azt írja ki a telefonom hogy messengerbe meghivhatom és ha bejelentkezek csetbe számitógépről akor az ő neve melett nem jelenik meg a telefon ikon viszont mégis irja a telem hogy rajta van ez hogy lehet??? valaki magyarázza el nekem aki jártas eben

2015. szept. 1. 20:45
 1/5 Neuhauser László ***** válasza:
Fent van neki a Messenger de éppen nem abból ír - ilyenkor szokta ezt csinálni
2015. szept. 1. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
De akor is kelene a neve melett lenie a telefon jelnek nekem is kint van pedig soha nem járok fel telről nem olyan személyről van szó akivel irok csak észre vettem ezt és kiváncsi lenék hogy lehet ezt meg csinálni mert messengerben nem szeretem hogy ki irja hogy mikor voltam utoljára elérhető.
2015. szept. 1. 20:52
 3/5 anonim válasza:
Valószínűleg gépen kikapcsolta chat-et facebookon. Emiatt nem látják, hogy fent van-e, viszont az üziket megkapja.
2015. szept. 1. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam ha nem is vagy bejelentkezve csetbe a ha gépről netezek akor én látom hogy egy perce volt utoljára fent asszem 1 napig mutasa utána már nem jelenik meg semmi a név melett csak a telefon ikon viszont az iletőnek a neve melett sem a telefon ikon nem jelenik meg sem az hogy mikor volt fent csak ha telefonrol rá megyek a nevére akor irja ki de csak nála mindenki másnál akinek van messengere ki irja hogy mikor volt fent stb
2015. szept. 1. 21:10
 5/5 Neuhauser László ***** válasza:
Amúgy meg a FB tiszta szar ilyen téren, mindenkit összevissza jelez
2015. szept. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!