Gyakorikérdések.hu milyen algoritmus alapján dönti el, hogy egy válasz alapból mennyire hasznos?
Figyelt kérdés
Szinte hibátlan szerintem, mert az értelmetlen, hülye válaszokat 0-50%-ig sorolja. Csak kíváncsi vagyok :D2015. aug. 27. 12:25
1/6 anonim válasza:
Ha eszrevetted ott van egy kis zold meg piros kezecske.
Az oldal sehogy nem donti el, a felhasznalok akik ezeket nyomkodjak dontenek.
2/6 anonim válasza:
A felhasznalok tudjak ertekelni a kerdeseket, a sajat ertekelesuk pontossaganak sulyaval. Ezert vannak a mancsok a valaszok mellett.
4/6 anonim válasza:
A felhasználók szavaznak, bejön x darab értékelés, amit átlagolva a válasz y%-ban hasznos lesz. Ha y nagyobb 50-nél, és te a zöldet nyomtad, akkor kapsz pontot. Ha y kisebb 50-nél, és te a pirosat nyomtad, akkor kapsz pontot. Ellenkező esetben pedig levonnak pontot. Nem olyan bonyolult. Hogy mi történik, ha a kék kezet nyomod, azt senki se tudja, még az üzemeltetők sem, mivel még soha senki nem nyomta meg.
5/6 A kérdező kommentje:
#1 ha észrevetted, amikor megírsz egy választ, alapból van rajta egy bizonyos százalék. Én erre céloztam.
2015. aug. 27. 13:33
6/6 anonim válasza:
Nincs alapbol semmilyn % rajta.
Az adott felhasznalo valaszain vannak.
Pl nalam:
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Az meg a kapott pontok es valasz ertelekelesek alapjan jon.
Maga a rendszer itt olyan egyszeru, mint egy faek, nem kell tul sokat moge gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!