Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wi-Fi Bridge? Hogyan lehet?

Wi-Fi Bridge? Hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Van egy Tenda n300 és egy TL-WR340G típusú routerem. Az lenne a kérdésem hogy lehet a kettővel az egyik jelét kiterjeszteni? Ha lehet melyik a fő és az alrouter? És miket kell rajtuk beállítani? Thx.

2015. aug. 26. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyik sem támogatja a jelismétlő módot, és nem is okosíthatóak. Pl egy ilyennel tudnád megoldani: [link]
2015. aug. 27. 07:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a legjobb hogy a tp linkes dobozán rajta van a wps bridge támogatás a tenda szoftverébe pedig a vezeték nélküli jelismétlő funkció
2015. aug. 27. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A tp-link által kifejlesztett WDS-el rengeteget szívtam. Volt olyan, hogy az al routeren beáálítottam, ki is írta hogy wds status run. Aztán még a fő rouerenek akart az al router internet osztani, ami igen nehéz lett volna mível csak a Fő rendelkezett internetkapcsolattal. Egyébként egy TL-WR740N-ről van szó, amire ráraktam a dd-wrt firmware-t, és ezzel sikerült rácsatlakoztatnom a Főrouter jelére. Sajnos a TL-WR340G(D) nem támogatja a ddwrt-t pedig azzal müködne. A tendáról viszon rossz véleményeim vannak, gyakran szakadozik...stb, Viszont az egyik haveromnál 4éve kifogástalanul megy egy tenda wr311r+.
2015. aug. 27. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült! a TP-LINK a fő a Tenda a mellékrouter. A Tenda támogatja, csak eddig vezetékről ment és ahhoz állította be magát. Kellett neki egy teljes újraindítás és utána sikerült. Nekem fél éve van meg a tenda, meg vagyok vele elégedve.
2015. szept. 18. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!