Újratettem a gépet és eltűntek a driverek. A legfőbb problémám az, hogy az internet driver is eltűnt és nem tudom, hogy melyik a megfelelő a gépre. Melyik lenne rá a megfelelő? HP 355
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 06:39
1/4 P.O.C. válasza:
Még jó hogy eltűnnek a driverek egy újratelepítéssel. A drivereket minden telepítés után fel kell rakni.
A gyártó oldaláról minden letölthető:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt mar megtalaltam, de 7 fele internet driver van, es a sorrend is szamit, ha jol tudom.
2015. aug. 26. 11:30
3/4 anonim válasza:
letöltöd az egyiket, felteszed. ha nem nyert, leszeded és megnézed a következőt.
4/4 P.O.C. válasza:
Vagy jobb módszer, ha AIDA64 -el megnézed milyen gyártmányú adapterek vannak a gépedben (Realtek vagy Atheros). Így célzottan tudod felrakni, nem kell próbálkozni.
Olyan hogy "internet driver" nem létezik. Van vezetékes (LAN) és vezeték nélküli (Wireless hálózati kártya). Tehát neked legalább kettő kell a 6 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!