Miért van az, hogy az ncorenál nem frissít a seedelés alatt álló torrenteken?
qBitorrent (bár nekem problémás sajnos,megszakad a net tőle ha nagy sebességgel megindul a letöltés)
uTorrent,abból is a 2.2 vagy 2.2.1 (utóbbi nálam hibádzik),legfrissebbet nem ajánlanám,de te tudod,reklámokat leszámítva is sokszor hibás! Panaszkodnak rá ott is a fórumba.
DE ncore idézem:
Ők ezeket ajánlják főleg (aztán kinek mi,hogy jön be..):
" • BitTorrent 7.2.1, 7.5.0
• btgdaemon 0.9.x
• btpd 0.13
• Enhanced CTorrent (dnh3.2)
• libtorrent 0.12.6 (rTorrent 0.8.6)
• uTorrent for Windows 2.2.1, 3.1.3 (illetve minden újabb stabil kiadás)
• uTorrent for MAC 1.5.11 (illetve minden újabb stabil kiadás)
Libtorrent-rasterbar alapú kliensek:
• Deluge 1.3.3
• Halite 0.3.3
• qBittorrent 2.9.2, 2.9.3, 3.1 (illetve minden újabb stabil kiadás)
• Transmission 2.82
NEM AJÁNLOTT:
"Ismert, hibás verziók:
• qBittorrent 2.8 széria: Használata nem javasolt. Memóriát eszik, elfogyasztja amit lehet. Ezen kivül fals I/O hibákat szór. Amint érkezik javitás, frissitve lesz a wiki lap.
• Vuze: 4.6.0.2; 4.9 bugos, rosszul számol. Használata, kirúgást eredményezhet!
• uTorrent 3.3 verzó: Folyamatosan szétkapcsol, aktivitás nem működik rendesen. "
"Felhívjuk figyelmeteket, hogy beta, alpha, git/svn verziójú kliensek használata sosem volt és soha nem is lesz támogatott az oldalon. Az ilyen klienseket csakis saját felelősségre használjátok, mivel nagy a valószínűsége, hogy hamis adatokat küldhet."
sziasztok
u torrent 3.6-ost használok már jóideje3 hete ki kellett húzni a külső hdd-t amiről torrentezek eddig ilyen esetben egy kényszerített újraellenőrzés megoldotta a folytatást
cseréltem már laptopot és külső hdd-t is - úgy h a régi torrenteket folytattam
de most ncore aktivitás menüben a status "stopped"és a profilmomban ahol a futtatott torrenteket kellene látni - ott kevesebb mint 10%-át jeleníti meg
a tracker frissítést már próbáltam töröltem és újra raktam az u torrentet is
előre is köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!