A blogspot üzemeltetőit hogyan tudnám elérni?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy blogom, ahová külön csináltam egy e-mail címet. Nyáron nem léptem be a blogba, és most szerettem volna, de úgy néz ki, rossz e-mail címre emlékeztem. Próbáltam már mindent, de semmi nem megy. A blogspoton van egy általános útmutató, hogy mi a teendő ilyenkor, de azzal sem sikerül. Szeretnék nekik írni, hogy nézzék meg hogy az xy bloghoz milyen e-mail cím társul, mert onnantól kezdve már be tudok lépni.2015. aug. 21. 11:17
1/4 anonim válasza:
Még ha meg is találod az elérhetőségüket, puszira nem fogják megmondani, hogy milyen email cím van egy blog mögött, adatvédelmi okokból ugyanis. Nem tudod igazolni, hogy a te blogodról/email címedről van szó.
Többi email fiókodban nincs nyoma annak, hogy ehhez az email fiókhoz megadtál másodlagos fiókot? Mert akkor meglesz a cím.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem adják oda puszira, de tudok írni személyes adatokat, illetve nekem tényleg csak az e-mail cím kell, onnantól kezdve be tudnék lépni.
Az a baj hogy már az összes létező e-mail címemet bepróbáltam, hogy küldje el, hogy milyen más mail címek vannak hozzá társítva...
2015. aug. 21. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!